Meny Stäng

Det här är A&K Invest . . .

År 2001 köpte det nybildade bolaget; A&K Invest AB in fastigheten Klockargården 1:3, som ligger i Österåkers församling, Vingåkers kommun. Fastigheten består av två radhuslängor; Lindåsen och Lindåker, om vardera 8 respektive 6 lägenheter, byggda i mitten av 1960-talet samt en garagebyggnad med 6 avdelade platser. Fram till dess ägdes fastigheten av det kommunala fastighetsbolaget Vingåkershem AB.
Redan de första åren gjordes omfattande investeringar i bl a bergvärme och två enrumslägenheter, som slogs samman till en större tvårumslägenhet.

 

Alla lägenheterna har en egen uteplats och på de stora grönytorna finns bärbuskar, fruktträd, gemensam uteplats med grill, cykelställ med tak, stor sopstation och en boulebana. I källarplan på Lindåsen finns en tvättstuga med torkrum samt ett motionsrum med duschkabin, kapprum och två toaletter.

 

Här finns också Lindåsens Minihotell, som består av två rum med sammanlagt 10 bäddar med vandrarhemsstandard. Det finns också en samlingssal med konferensutrustning (ca 20 personer), TV och ett litet bibliotek samt ett pentry med all erforderlig utrustning.

 

Genom åren har fastigheten och lägenheterna omsorgsfullt renoverats och exempelvis har vitvarorna till stora delar successivt bytts ut. Även grönytorna har vårdats väl och utanför Lindåsen finns numera en stor stensatt gång som också leder in till de olika lägenheterna.

 

Lägenheterna betraktas som mycket attraktiva och genom åren har hyresgästerna trivts och upplevt en god livskvalitet i sitt boende.

 

Ditt förtroende är viktigt för oss. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du använder våra webbplatser. Vi använder oss av din dataprofil för att få statistik och optimera sidan. Genom att klicka på "Jag samtycker" ger du ditt samtycke.